Ilmanpuhdistin Airgoclean 200E

15,00  /pv

Vuokraa työkoneet kätevästi. Valitse vuokrauksen aloitus- ja päättymispäivä kalenterista. Voit siirtyä seuraavaan kuukauteen yläreunan nuolipainikkeella. Paina lopuksi Varaa nyt- painiketta.

 • huhtikuu 2024
 • Ma
 • Ti
 • Ke
 • To
 • Pe
 • La
 • Su
 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

Valitse päivämäärät

 

Hengitä puhdasta, terveyttä edistävää ilmaa

Jäänvalkoinen ja harjattu jaloteräs: Design-ilmanpuhdistin AirgoClean 200 E on sekä tyylikäs että tehokas. Ajattoman tyylikäs muotoilu palkittiin Red Dot Design Award -palkinnolla. Tuomariston mukaan:

Ilmanpuhdistimen rakenne heijastaa myös visuaalisesti sen puhdistustoimintoa. Pidättyväinen muotoilu ja pyöristetyt reunat antavat sille harmonisen, selkeän ulkonäön.

Tämä on visuaalisesti houkuteltavin tapa yhdistää puhdas ilma elinympäristöösi, jotta voisit toipua päivän stressistä ja ladata akkujasi hygieenisesti puhtaalla ilmalla.

Puhdas sisäilma on yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin tekijöistä, mutta ei valitettavasti aina itsestäänselvyys

Teollistuneessa yhteiskunnassamme sisäilma saattaa olla saastuneempi kuin ulkoilma, ja suurkaupungeissa tulee lisänä korkea hienopölypitoisuus, joka on terveydelle haitallista. Korkea aika siis puhdistaa ilma kotona. AirgoClean® 200 E hoitaa asian puolestasi.

Ikävännäköistä pölyä löytyy kaikkialta ja on samalla oikea magneetti muille epäterveyksille: allergeenit, bakteerit, virukset, hienopöly, homeitiöt, siitepöly, pöylpunkit, eläinhilse ja hajut saastuttavat huoneilmaa.

AirgoClean® 200 E parantaa huoneilmalaatua ja suojaa sairauksilta

Suojaa itseäsi ja perhettäsi HEPA-suodatetulla puhdasilmalla, josta on suodatettu 99,97 % haitallisista aineista. Laitteessa on täysin automaattinen ilmanlaatusensori, joka mittaa jatkuvasti ilmanlaatua ja reagoi muutoksiin. Nelitasoisesti säädettävän puhaltimen suurin ilmankierto on 550 m³/h, ja laite mahdollistaa ilmanlaadun parannuksen tiloissa, joiden suurin koko on 66 m² / 165 m³.

Tehokas ja helppokäyttöinen HEPA-suodatinteknikka

Ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E yhdistää palkitun muotoilun, tehokkaan HEPA-suodatinteniikan ja helppokäyttöisyyden. Moderni LED-näyttö osoittaa senhetkisen hienopölypitoisuuden ja huoneen ilmanlaadun, viisitasoinen pylväsnäyttö osoittaa koska suodatin tulee vaihtaa. Lisäksi laitteessa on kolme eri toimintoa (automaattinen, turbo ja yö).

Värillinen ilmanlaatunäyttö (PM2.5-arvo)

Ilmanpuhdistimen kolmitasoinen ilmanlaatunäyttö näyttää helposti vallitsevan ilmanlaadun. Numeerisen näytön lisäksi (hienopölyhiukkasten määrä < 2,5 µm) optinen näyttö osoittaa väri-LEDein ympäröivän ilman puhtaustason:

Puhallinnopeutta ja siihen liittyvää ilmanpuhdistustehoa säädetään automaattisessa tilassa ilmanlaadun mukaan:

Vihreä: Erinomainen illmanlaatu (PM2.5-arvo 0 – 75)

Sininen: Hyvä ilmanlaatu (PM2.5-arvo 76-150)

Punainen: Huono ilmanlaaatu (PM2.5-arvo > 150)<br
</br

PM2.5 koostuu hengitettävistä hienopölyhiukkasista, joiden halkaisija on alle 2,5 um. Pienen koonsa vuoksi näitä hienoja hiukkasia pidetään terveysriskinä, koska ne tunkeutuvat syvemmälle hengitysteihin, sydän- ja verisuonijärjestelmään ja aivoihin, pysyen siellä vahinkoa aiheuttaen. Maailman terveysjärjestö WHO on REVIHAAP-projektissa (Review of evidence on health aspects of air pollution) tullut siihen tulokseen, että hienopöly voi muun muassa johtaa arterioskleroosiin (valtimotauti), heikentää syntymiä ja aiheuttaa hengityselinten sairauksia lapsilla.

Älykkäästi ohjattua, automaattista ilmanpuhdistusta

Huoneenilman laatu vaikuttaa niin positiivisesti kuin negatiivisestikin hyvinvointiimme, tehokkuuteemme ja terveyteemme. Ilmanpuhdistimella AirgoClean® 200 E pidät huolen siitä, että ilmanlaatu vaikuttaa sinuun positiivisesti. Täysin automaattisesti ja luotettavasti.

Yhdistetty hienopöly- ja ilmanlaatunäyttö, PM2.5-arvo

Manuaalisen ohjauksen (kolme tasoa) lisäksi AirgoClean® 200 E -laitteella on ns. ”Air Quality Sensor”, sensori, joka reagoi hetkessä muuttuneeseen ilmanlaatuun. Älykäs ilmanlaatusensori mittaa jatkuvasti ilman epäpuhtauksia. Mikäli ilmanlaatu huononee ulkoa tulevan pölyn vuoksi, tunnistaa sensori tämän sekunneissa ja säätää ilma- ja suodatintehon automaattisesti tarvittavalle tasolle poistamaan haitalliset leijuaineet.

Luotettava ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E

Erittäin herkkä ilmanlaatusesori mittaa hienopölyn ja kaasumaisten haitta-aineiden (VOC) pitoisuutta. Sensori havaitsee pienimmätkin muutokset, ja ilmanpuhdistin reagoi automaattisesti sopivalla ilmanpuhdistusteholla.

Käyttöalueet ja huonekoot:

Hieno- ja siitepölyn sekä eläinkarvojen suodatus (CADR):

Soveltuu tiloihin, joiden suurin koko on 66 m² / 165 m³.
Trotecin suositus* 32 m² / 80 m³

Virusten suodatus SARS-CoV-2 ja muu yleinen infektiosuoja (influenssa, vilustuminen, tuhkarokko, jne.):

Kun 6 ilmanvaihtoa (toimisto, kokoustilat), soveltuu tiloihin, joiden suurin koko on 36 m² / 91 m³.
Trotecin suositus* 18 m² / 45 m³.
Kun 10 ilmanvaihtoa (lääkärin vastaanotto, hoitotilat), soveltuu tiloihin, joiden suurin koko on 22 m² / 55 m³.
Trotecin suositus* 11 m² / 28 m³.
Vihje: Kun kyseessä on suurin tilakoko, käy laite suurimmalla puhallusteholla! Jotta saadaan ihanteellinen yhdistelmä suurinta ilmanpuhdistusta ja mahdollsimman hiljaista taustamelua, suosittelemme mitoittamaan n. 30 % pienemmän tilakoon kuin mikä on suurin mahdollinen. Näin laite voi myös hiljaisemmalla puhallustasolla yltää haluttuun suodatukseen.
* Mainoksissa suurinta tehoa käytetään yleensä ”suositeltuna huonekokona”.Suosittelemamme huonekoot perustuvat melutasoon 38 dB (A), joka on hyvän ilmanpuhdistuksen ja taustamelun yhdistelmä.

Automaattikäyttö ja virussuodatus:

Kun haluat käyttää virussuodatusta, älä asenna laitetta automaattikäyttöön. Sisäänrakennetut sensorit reagoivat vain hieno- ja siitepölyyn sekä VOC-yhdisteihin. Viruspitoisuutta laite ei voi määritellä. Automaattisessa käytössä laite saattaa näyttää hyvää ilmanlaatua, vaikka viruspitoisuus olisikin huoneessa suuri. Kun siis halutaan suodattaa viruksia tartuntariskin vähentämiseksi, suosittelemme valitsemaan tarpeeksi suuren tuuletinnopeuden, jotta ilmamäärä vaihtuisi tarpeeksi usein.

Puhdistettu huoneilma parantaa elämänlaatua ja hyvinvointia

Hyvä ja puhdas ilma on yksi tärkeimmistä edellytyksistä terveelliselle elämälle. Epäpuhtaudet vaikuttavat tehokkuuteemme ja aiheuttavat pahimmassa tapauksessa allergioita ja sairauksia. Älä anna tämän tapahtua, vaan hanki ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E, joka vahtii ilmanlaatua sinun puolestasi.

Turbo-toiminto nopeuttaa tilan tuuletusta

Turbo-toiminnolla voit puhdistaa ilman olo-, makuu- ja lastenhuoneissa sekä toimistoissa ja lääkärin vastaanotolla hyvinkin nopeasti. Eläinkarvat ja epämiellyttävät hajut sekä ulkoa tullut siitepöly ja itiöt suodattuvat hetkessä ilman että ikkunoita tai ovia täytyy avata. Tämä säästää lämmityskustannuksia. Samaten puhdistuu nopeasti kokous- ja muut yhteisötilat. Vaikka tilat ovatkin tyhjinä, leijuu tilassa yhä näkymättömiä haitta-aineita. Turbo-toiminnassa nämä haitta-aineet poistuvat huoneilmasta nopeasti ja suurimmalla teholla. Tämä on erityisen tärkeää lääkärin vastaanotolla jokaisen potilaskäynnin jäkeen.

Dual-Gravity-keskipakotuulipyörä tuottaa ihanteellisen ilmavirtauksen

Tehokkaan puhaltimen pystysuora Dual-Gravity-keskipakotuulipyörä mahdollistaa tasaisen, korkean ilman läpikulun hiljaisella toiminnalla. Likaantunut huoneilma imeytyy läheltä lattiaa sivuttain laitteeseen, puhdistuu laitteen sisällä yhdistelmäsuodattimissa (DACRON-, HEPA- ja CARBON) ja jakaantuu laitteen yläosasta jälleen puhtaana huoneeseen.

Vakuuttavat ominaisuudet, enemmän kuin odotat

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E yhdistää tyylikkään muotoilun, tehokkaan 3-in-1-HEPA-suodatintekniikan ja miellyttävät ominaisuudet, jotka edesauttavat hyvinvointia.

Valotunnistus ja automaattinen ilmantehosäätö

Kun ympäristön kirkkaus vähenee, esimerkiksi hämärän saapuessa tai valojen sammuessa, sammuu laitteesta automaattisesti digitaalinäyttö, sekä tuuletintaso vähenee hiljasemmaksi yökäytöksi.

Suodatinvaihto- ja suodatinpuhdistusmerkkivalo

Kaksi viisitasoista pylväsnäyttöä tiedottavat suodattimien lika-asteesta. Kun valmiiksi asennetut HEPA/Carbon-suodattimet tulee vaihtaa tai esisuodatin pestä, näkyy LED-näytöllä ilmoitus Replace tai Clean.

Ajastin ja automaattinen sammutus

Helposti säädettävä ajastin mahdollistaa tietyn käytöajan. Käyttötuntimäärän voi ajoitaa seuraaville tuntimäärille: 12, 24, 48 tai 72 tuntia.

Muistitoiminto

Ennen sähkökatkosta säädetty toiminto ja tuuletusnopeus tallentuvat. Valittua aika ajastimessa ei talletu.

Lähes hiljainen yökäyttö

Makuuhuone pysyy miellyttävän puhtaana myös öisin hiljaisella yökäytöllä.

Terveys on tärkeintä. Suojaa itesäsi ja perhettäsi puhtaalla ilmalla – jonka mahdollistaa ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E.

Tupla 3-in-1-HEPA-suodatinteknikka sekä ionisaattori

Yhdistetyn, kaksinkertaisen suodatintekniikan (HEPA-Carbon- ja DACRON) sekä ionisaattorin ansiosta hienopölyhiukkaset, allergeenit ja muut taudinaiheuttajat puhdistuvat luotettavasti huoneilmasta.

2-kertainen HEPA-suodatin

Kummatkin HEPA-suodattimet suodattavat siitepölyä, allergeeneja, hienopölyhiukkasia, bakteereja, viruksia, pölypunkkijätöksiä ja homesieni-itiöitä joiden koko on vähintään 0,3 mikrometriä. Koska suodatin kykenee suodattamaan jopa 99,97 % kaikista haitta-aineista, käytetään tätä suodatinluokkaa esimerkiksi laboratorioissa ja elintarviketeollisuudessa, mutta myös kotona.

Tupla Carbon-suodatin (aktiivihiilisuodatin)

Ihanteellinen tupakkatalouksiin ovat nämä hiilestä valmistetut Carbon-suodattimet. Suodattimet neutralisoivat epäpuhtauksien lisäksi erityisesti tupakan-, eläin- keittiö- ja savuhajuja sekä formalihydejä.

2 DACRON®-esisuodatinta

DACRON® on nimitys synteettisesti valmistetuille polyesterikierteille, jotka ovat erityisen allergianeutraalien ominaisuuksiensa vuoksi ihanteellisia esisuodattimina ilmanpuhdistuksessa. Siitä valmistetut synteettisten kuitujen esisuodattimet ovat erityisen kestäviä ja vettä hylkiviä. Jo nämä synteettisesti valmistetut kuitusuodattimet suodattavat luotettavasti kevyitä ja keskivahvoja hajuja, tavallista pölyä selä eläinkarvoja huoneilmasta.

Ionisaatio

Korkeaa suodatintehoa vahvistaa lisäksi täysin automaattinen ionisaatio. Tämä vapauttaa negatiivisesti varautuneita ioneja, joiden staattinen varaus sitoo leijuvia siite- ja huonepölyä, viruksia ja bakteereja pudottaen ne maahan, missä puhaltimen ilmavirta imee ne pois. Näin huoneilma puhdistuu vielä tehokkaammin ja lisäksi rikastuu aktiivisella hapella.

Nopea ja helppo suodattimien vaihto

Suodattimet on yhtä helppo vaihtaa kuin laitteen käyttökin. Laitteen kuoren voi avata ilman työkaluja ja suodattimet ovat heti saatavilla.

Tehoaa:

 • siitepölyyn ja eläinkarvoihin
 • hienopöylyyn, tavalliseen pölyyn ja pölypunkkien jäämiin
 • viruksiin, bakteereihin ja homeitiöihin
 • tupakansavuun ja muihin epämiellyttäviin hajuihin

Käytännön etuja:

 • Red-Dot-Design-Award-palkinto
 • Laadukas, harjattu jalometallikuori sekä pyöristetyt reunat
 • Monitasoinen huoneilman suodatus: DACRON®-esisuodatin, yhdistetty Carbon/HEPA-suodatin sekä ionisaatio
 • Tehokas HEPA-suodatus poistaa haitalliset aineet ja hajut
 • Ilmanlaadun näyttö numeerisena PM2.5-arvona sekä LED-väreissä
 • Soveltuu täysautomaattiseen ilmanpuhdistukseen tiloissa, joiden suurin koko on 66 m³ / 165 m³
 • Puhdistusmäärä enint. 550 m³/h
 • 4 puhallustasoa
 • 3 toimintoa: automaattinen, turbo ja yökäyttö
 • Tehokas ja helppokäyttöinen
 • Helppo suodattimen vaihto
 • Automaattinen toiminto
 • Valotunnistin
 • Ajastin
 • Muistitoiminto
 • Suodattimen kontrollivalo
 • Yökäyttö (hiljainen)
 • Hiljainen: maks. 50 dB(A)
 • Vähäinen energiankulutus
 • Allergiaystävällinen

 

Vuokrahinta sisältää 8 käyttötuntia per vuokrapäivä. Esimerkiksi viikon vuokrasuhteessa saat käyttöösi 56h ja kuukauden vuokrasuhteessa 240h, jotka sisältyvät vuokraan. Ylittävistä tunneista veloitetaan takautuvasti 20€/h+alv. 

Lue tarkat vuokrausehdot täältä: https://okunvuokraus.fi/vuokrausehdot